Music for Life

Ik ben een fan van het concept Music for Life. Ik vond het dus ook heel jammer om te horen dat dit jaar de laatste editie plaatsvindt. Ik hoop dat de toekomst een waardige plaatsvervanger zal brengen.
Voor deze afsluiter ben ik eens in de kalender gaan kijken welke acties er allemaal op poten gezet werden. Hier een lijstje met diegene die ik persoonlijk de mooiste/leukste/origineelste vind:

– De CM met het WC-borstelvangspel: Mensen van de CM trekken doorheen Vlaanderen met het fameuze WC-Borstelvangspel. Deelnemers betalen een bijdrage die naar Music For Life gaat.
– Tekeningenverkoop door Max (schoon gerief bij)
– Space for Life: op de kerstmarkt van het UZA kan je een heuse ruimteballong vol hangen met tekeningen, die wordt op 17 december gelanceerd!
– Geef de aftrap van KV Kortrijk – Beerschot AC, eentje voor de voetballiefhebbers
– Yarn Bombing for Life: De 6 witte zuilen van de inkomhal van het Hendrik Consciencegebouw worden onder handen genomen met yarn bombing of wolexplosie.
– WC moppenboekje: Het 5de leerjaar in de Koninging Astridschool maakt ‘n moppenboekje voor op ‘t toilet en verkoopt dit tvv Music for life, een beetje obvious maar toch de enige actie die ik vond met moppenboekjes
– Railwayting For Life: Alle vertragingen die ik dit jaar heb opgelopen bij de NMBS heb ik opgespaard. De compensaties die daarvoor werden uitbetaald gaan dit jaar naar Music for Life. (eat that NMBS!)
‘t vloeit er gewoon uit for life: stuur een foto, betaal en krijg een mooie blogpost!

Natuurlijk zijn er nog een hoop acties niet geregistreerd. Acties kunnen tot op het laatste moment geregistreerd worden aan het glazen huis. Ik hoop dat de folkbende van Boombal en zo opnieuw van straatconcert for life doet, dat was super gezellig die keer in Gent. En ik ga proberen nog eens aan het glazen huis langs te gaan, zo voor het voor de laatste keer sluit.

Geef een reactie