eBay Mummy Blogger Contest en giveaway!

Een tweetal weken geleden blogde ik dat ik gekozen was voor de eBay Mummy Blogger Contest. Intussen shopte ik me te pletter op eBay en vond echt wel leuke dingen:

– een lange jeans jas met borduursel van Butterfly Island
– een gebreide bolero met borduursel
– een set van 4 longsleeves
– een jeansbroek van Last Star
– 2 overgooiers van Butterfly Island en Bengh per Principesse
– een paar collants
– wanten van Extreem
– een muts van River Woods
– een paar schoentjes van Puma

Nu heb ik jullie hulp nodig. Ik maakte een collage van mijn aankopen en die staat nu op hier op facebook. Stemmen doe je zo:

– word fan van koopjesfanaat
– plaats een comment bij mijn collage “Ik stem voor Annelies D.M.”

Doe je dit voor mijn mooie ogen? Niet alleen. Zie je, ik kreeg voor Manon al een ongelofelijk prachtige muts van haar meter. Echt een prachtstuk en ik vond geen enkele muts die ze kon evenaren. Dus kocht ik de River Woods muts, waar ik echter niets mee ben. En het zou zonde zijn om ze gewoon ongebruikt in de kast te laten wegkwijnen.

Dus wil ik een deal sluiten: jullie stemmen op mij en melden dat hier ook eventjes in de comments. Na de wedstrijd, of ik nu gewonnen heb of niet, gaan de namen van de stemmers in een doos en grabbelt Manon haar handje er iemand uit en die wint de muts! Nu, het is wel een meisjesmuts, dus zet erbij of je een jongen of een meisje hebt. Als ik toch zou winnen en er wordt een jongen getrokken dan zoek ik nog iets op eBay voor een jongetje en dan zijn er hier 2 winnaars!

Dus, stemmen maar! En bij voorbaat dank voor jullie steun!

11 thoughts on “eBay Mummy Blogger Contest en giveaway!

  1. xtofke

    Gestemd! Wij hebben een meisje van 16 maanden en een … zal je binnenkort weten!

  2. Martine Journee

    Ik heb ook gestemd en heb interesse in je muts :-). Heb een dochtertje van 2 jr en 5 mnd en een jongetje van 10 mnd.

  3. Pingback: Help eens een flapkonijn « Zomermaan

  4. Pingback: Fotoboeken « Endimi

Geef een reactie