Handbag chocolate

Toen ik gisteren op bezoek ging bij een fantastische vriendin en haar wat goodies van op BGGD toestopte die ik zelf niet kon gebruiken kreeg ik daar een zalig hebbedingetje voor in de plaats: handbag chocolate.
Ze was deze melkchocolade tegen het lijf gelopen tijdens een trip naar London en het opschrift is zo fantastisch 100% de waarheid. Ik heb zelf een handtas die mijn man regelmatig beschrijft als een Bag of Holding (Dungeons & Dragons jargon, zoek maar eens op Google bij twijfel), maar moet toegeven, deze miste ik nog.

Het opschrift luidt: “There is a PLEASURE only known to those who keep a bar of chocolate HIDDEN at the bottom of their handbag”. De platte verpakking past perfect op de bodem van mijn handtas. Heerlijk gewoon, als hebbeding en ook als noodrantsoen voor die zware werkdag. 😉

Geef een reactie