Creatief met muurstickers: het resultaat van de andere kasten

Na mijn eerdere poging met een leuk resultaat waarbij ik de kast een zwarte achtergrond gaf en daarop een witte tak met bloesems kleefde, kocht ik vrijdag een zwarte bloem om de rest van onze Besta kasten te versieren, deze keer op een witte achtergrond.

Hier zie je het resultaat op de hoge kast:

En hier zie je het resultaat op de buffetkast:

Belangrijk detail: de technologie om de stickers te plakken verschilt enorm. De Japans aandoende tak met bloesems kostte ongeveer 30€ en is op basis van vinyl. Dit zorgt ervoor dat het kleven wel wat meer om het lijf heeft (je werkt met folie die achteraf verwijderd moet worden) maar vinyl is heel dun dus het lijkt zelfs alsof het erop geschilderd is. De zwarte bloemen en takken zijn stickers op basis van papier. Die zijn een pak dikker, maar omdat ze eigenlijk te vergelijken zijn met een meer kwalitatieve klassieke sticker zijn ze een stuk goedkoper (ongeveer 15€ voor dit exemplaar) en veel makkelijker en sneller te kleven. Ze zijn dikker, dus het valt echt op dat je iets op je muur hebt gekleefd.
Vaak komen dergelijke stickers in meerdere stukken, vooral om verpakking te sparen maar het laat je ook toe om creatief te zijn met de sticker en andere combinaties te gebruiken dan wat er op de verpakking aangeduid staat.

2 thoughts on “Creatief met muurstickers: het resultaat van de andere kasten

Geef een reactie