Rolschaatsen

Hebben jullie enig idee hoe moeilijk het is om nog normale rolschaatsen te vinden voor een kind van 8 jaar? Ongelofelijk moeilijk! Ik had dus een opdracht voor een communiecadeau: gewone quad rolschaatsen.

Ik dacht dat het makkelijk ging zijn: huppekee de Decathlon binnen. Waar ze uitsluitend in-line skates hadden en 1 paar quads maat 45…
Euhm. Dreamland zeker? Enkel van die mini plastic dingetjes van Winnie the Pooh. Oh en Barbie in-lines waarvan je de 2 achterste wieltjes naast elkaar kan plaatsen, tot maatje 30. Ik had maat 32 nodig.
Dan maar hulp vragen op Twitter waar ze me richting Blokker stuurden. Jawel! Quads in een heerlijk kauwgomroze! Tot maximum maatje 31… Ugh!
Bart Smit ook noppes, Fun ook niks.
Uiteindelijk vond ik er bij Intertoys. Zwart met blauw en zilvergrijs want de roze versie was er ook slechts tot maximum maatje 30. Ik heb er dan maar wat girly stickers op geplakt van Prinses Lillifee, wat een super idee bleek toen het cadeau uitgepakt werd: de ontvangster deed ze aan haar voeten en ze gingen enkel terug uit omdat trampolinespringen niet zo handig is met wieltjes… Toch nog een succesje, oef!

Rolschaatsen, het is duidelijk niet meer in de mode.

One thought on “Rolschaatsen

Geef een reactie