SoyJoy – the sequel

Weet je nog deze post dat ik SoyJoy mocht uittesten? Zoals jullie zagen kreeg ik een doos vol, deze werd dus netjes uitgedeeld en dus ga ik hierbij een overzichtje plaatsen van de reacties die ik kreeg. Zo’n grappig overzicht dat nog maar eens bewijst dat er over smaken en kleuren niet te twisten valt:

Smaak: de een vindt het te droog en te taai, de ander vindt dat knauwen net goed. De ene vindt de banaan en appel verschrikkelijk chemisch smaken, de ander maakt complimentjes op de “echtheid” van die smaakjes. Er heerst een algemeen wantrouwen ten opzichte van de goji-bessen maar die worden wel telkens als “valt wel mee” omschreven.

Grootte: hierover is er wel consensus, iedereen vindt dat ze net dat hapje te weinig gehad hebben wanneer de reep op is.

Recept: algemene verbazing, de meeste proevers verwachtten de vergelijking met een Grany niet wanneer ze “soja” horen maar dat is hetgene dat hen onmiddelijk in het hoofd springt bij het proeven, en dan wordt de ruime keuze aan smaakjes direct vergeleken met het relatief beperkte gamma van Grany.

Verpakking: de ene vindt dat het er astronautenvoeding uitziet, de ander dat het kleurig en smakelijk is. De algemene consensus vind je op de handigheid: niemand heeft ook maar de minste problemen met het netjes openen van een verpakking, dus die is echt wel handig.

En als er iemand toch er eentje wil kopen om zelf eens te proeven, op de website http://www.soyjoy.be kan je de dichtstbijzijnde winkel opzoeken die SoyJoy in de rekken heeft 🙂

One thought on “SoyJoy – the sequel

Geef een reactie