Appelsientjeuh!

Vorige woensdag kwam ik thuis en vond ik een briefje in de bus: een koerier had geprobeerd een pakje af te leveren maar we waren dus allemaal uit werken. Ik gaf via de aangeduide website een nieuw leveringsadres door (namelijk op mijn werk) en vrijdag kreeg ik een grote doos van de receptionniste. Pakjes! Altijd zo spannend jom!

Appelsientje stuurde mij namelijk (met hulp van Talking Heads) een pretpark-survival-kit bestaande uit:
– een knalrode rugzak (dan ben je altijd makkelijk te spotten in de menigte)
– 3 pakken nootjes (om de lange wachtrijen te doorstaan)
– 2 pakjes zakdoeken (voor de snotneusjes van de kinderen)
– een fles zonnecrème (om niet te verbranden in die wachtrij of tussen de attracties door)
– een set van 3 bekertjes met ingebouwd rietje (om niet om te komen van de dorst tijdens die hete zomerdagen)
– een reuze Sudoku-boek (om je niet te vervelen wanneer je verkiest een attractie in het park niet te doen maar al de rest persé wil)
– 2 bricks Appelsientje Premium appelsiensap (in actieverpakking, natuurlijk!)
– een pakket mini-brickjes Appelsientje Mild appelsiensap (makkelijk voor onderweg met de kindjes)
– een schaar (ahja, want er moeten zegels uitgeknipt, daar lees je zo dadelijk meer over)
– een pritt-stick (want bovenvermelde zegels moeten ook nog geplakt)

Je hebt het misschien al gehoord op de radio, Appelsientje heeft nu een actie waarmee je zegels kan sparen en op een “Ticket Card” kleven. Bij 40 pretparken, dierentuinen, musea en andere attracties kan je bij een betalend ticket die Ticket Card inruilen voor een tweede gratis ticket!

Hoe werkt de actie?
1. Je koopt Appelsientje actie-verpakkingen. Die zijn duidelijk herkenbaar, zie maar!

2. Drink het fruitsap op en knip de zegels uit de verpakking, kleef ze op je Ticket Card en vul deze correct in

3. Ga naar de website van Appelsientje en kies je daguitstap uit de lijst van 40 attracties voor jong en oud

4. Aan de kassa ruil je de ticket card in als betaalmiddel voor je 2de toegangsticket!

5. Je kan deze stappen blijven herhalen tot 30/09/2011

De lijst met attracties is trouwens zeer divers: er zijn een aantal binnenspeeltuinen voor wanneer het slecht weer is, maar ook pretparken zoals Boudewijnpark en Bobbejaanland doen mee aan de actie. Voor ons wordt het een iets rustiger uitstap: kleine meid is gefascineerd door diertjes, dus de Olmense Zoo, Aquatopia of Sea Life in Blankenberge staan op de shortlist. Voor oudere kinderen kan een bezoekje aan Euro Space Center niet mis gaan, of gaan skiën en snowboarden in Snowworld wanneer het buiten té warm is.

In de survivalkit zit er voor mij dus al 1 gratis ticket want je hebt slechts 3 actieverpakkingen nodig om een volle Ticket Card te hebben! En aangezien we toevallig ook al fervente Appelsientje drinkers zijn zullen er daar wel nog wat extra bijkomen.

En dan komt er nu nog extra goed nieuws: ik mag van Appelsientje nog zo’n survivalkit weggeven! Heb je een blog of twitteraccount? Let dan goed op, zet het antwoord op mijn prijsvraag in de comments van deze post en uit de juiste antwoorden zal op 17 mei (mijn verjaardag) de onschuldige kinderhand van Manon een naam kiezen.

Hier komt ie! Ik zei al dat ik graag Appelsientje drink, maar welke soort is mijn favoriet: Sinaasappel, Sinaasappel extra vruchtvlees, Appel troebel, Multifruit, FruitSensatie Mango-sinaasappel-carambola, FruitSensatie Ananas-sinaasappel-caja of FrisFruit Appel-Kiwi?

Succes allemaal!

9 thoughts on “Appelsientjeuh!

 1. Tante Tweet

  en nu nog de schiftingsvraag natuurlijk… ik ga voor de fruitsensatie met mango… gij ziet er mij wel een mango type uit 🙂

 2. We gaan dit weekend al onze hoofden leegmaken in de Efteling maar een extra uitstapje met ons drie zien we zeker zitten!
  Ik gok op Sinaasappel extra vruchtvlees

 3. xtofke

  Gebaseerd op één van je andere posts gok ik op Sinaasappel extra vruchtvlees

 4. Zo’n moeilijke schiftingsvraag! Kan ik je niet omkopen om het juiste antwoord te krijgen? Ik gok op appel-kiwi. Gewoon omdat ik daarmee voorlopig de enige ben (misschien helemaal geen goed teken!) 🙂

 5. Ik heb er ook geen idee van wat je favoriet is, maar ik gok op FruitSensatie Mango-sinaasappel-carambola – hier met die prijs 🙂

 6. Pingback: Appelsientjeuh! The Sequel « Endimi

Geef een reactie