Creatief met muurstickers

Toen we voor het eerst gingen samenwonen plunderden we IKEA. De meubelen die niet uit IKEA kwamen waren letterlijk op 1 hand te tellen: het bed kochten we bij Sleepy (gezien de rugproblemen van mijn man), de kleerkast, de eettafel en de zetel kregen we mee van bij ouders. We waren vooral trots op onze Besta wandkast: we kochten het model met glazen deuren. In die deuren zit een paneel, aan de ene kant zwart, aan de andere kant wit. Het duurde niet lang of we maakten de IKEA-versie van deze kast. Zo staan er nu nog steeds 2 naast elkaar in de eetkamer.

Maar ik moet toegeven dat ik er na 4,5 jaar een beetje op uitgekeken ben. Niet op de kast zelf, maar op het dambordconcept. Verandering moet er komen!

Het idee zou dus zijn om een grote muursticker te kopen, alle deurtjes met 1 uniforme kleur te draaien en me uit te leven. De sticker moet wel mooi versneden worden zodat hij correct verdeeld kan worden over de verschillende panelen, maar dat zie ik wel zitten. De grote vraag is: welke kies ik? De keuze is enorm! Ik hou van deze, deze, deze maar ook dit en dat zijn leuk.

Dilemma’s. misschien lotje trekken om eruit te raken?

4 thoughts on “Creatief met muurstickers

  1. endimi

    mjah, maar ik vrees dat die te groot gaat zijn voor de kast 🙁
    Een zoeken welke formaten er allemaal zijn.

  2. Pingback: Creatief met muurstickers: het resultaat « Endimi

Geef een reactie