Uitverkoop

Vlakbij mijn werk (5-tal minuutjes rijden) is het Westland Shopping Center, Anderlecht. En daar is nu toch wel de Casa winkel in uitverkoop zeker? De meeste spulletjes zijn intussen aan 30% korting, sommige spulletjes (laatste stuks, stuks zonder verpakking,…) zijn al aan bodemprijzen.
Ik kwam, ik zag, ik kocht: een setje van anti-drup tuitjes voor op wijnflessen, een setje kruiden- of mosterdlepeltjes in bamboe, een vijzel voor mijn schoonouders en een baby djellaba in roze badstof, heel handig voor wanneer we naar zee gaan of wanneer de kleine meid in zandbak/waterbak gespeeld heeft: kleren uit, badstoffen ding aan en huppekee.

Ik denk dat ik deze week nog wat kaarsen ga inslaan en mijn oog viel op placemats die perfect in ons interieur zouden passen. Twijfeltje… 😉

Geef een reactie