Shopping spree

Al een hele tijd was ik naar een aantal specifieke dingen op zoek: een nieuwe portefeuille, een leuke armband, een jurk die ik zowel voor werk als voor vrijetijdsgelegenheden kon dragen en waar ik me goed in voel. Plots is blijkbaar alles samengekomen, want op korte tijd heb ik alles waar ik naar op zoek was.

Er is dit weekend braderij in de Westland Shopping in Anderlecht. Ook had ik nog 35€ aan cadeaubons (Supreme Awards) liggen. Ik ging dus naar Lola & Liza en paste daar 8 verschillende jurkjes: knalrool, marineblauw, polkadots, kleurige retropatronen, drukke bloemetjespatronen… Ik nam elke jurk in dezelfde maat en zoals zo vaak was de het ene model te klein en het andere model te groot. Rare maten. En tot mijn grote vreugde deed het van ‘klik’ bij 1 bepaalde jurk: een eenvoudige marineblauwe korte jurk. Ze is gecentreerd en met korte mouwen en strikken op de schouders. Vandaag trok ik ze al aan en kreeg al veel complimentjes:

Met een grijze longsleeve eronder voor de winter maar voor in in de lente ook prachtig met blote armen. De stof is een soort dikke jersey.

Deze ochtend kwam een langverwacht pakje aan. Een hele tijd geleden kocht ik via Snapstore, een online pop-up sale site, een armband van Nomination. Ook weer eentje waar ik mijn ogen niet kon afhouden, en aangezien ik een waardebon had van 10€ was het zeker en vast de moeite waard! De armband werd geleverd in een doos van 30x10x20 cm. Een beetje overkill qua verpakking wel, dit kon efficiënter en goedkoper, maar het belangrijkste is dat ik hem heb! Een gele lederen armband met een metalen hibiscus met 3 gele kristalletjes:

En tot slot was ik nog op zoek naar een portefeuille om mijn doodversleten ding dat ik al bijna 10 jaar meesleep te vervangen. Maar ik ben een gewoontebeest, dus een nieuwe portefeuille mag zeker qua formaat niet te veel verschillen en moet ook voldoende vakken hebben voor alle klantenkaartjes die een mens zo verzamelt door de jaren heen. Dankzij een vraag op Twitter schreef ik me in op een andere flash-sale website: Vente Exclusive en daar was nu toch toevallig een Kipling sale aan de gang zeker? Ik had al een Kipling portefeuille gezien die ik goed vond, maar 40€ vond ik er toch wat over. En tot mijn grote verbazing stond deze portefeuille naar mij te blinken aan 50% korting met gratis verzending! Binnenkort ben ik dus de trotse eigenares van een degelijke, functionele, zwarte Kipling portefeuille uit de City reeks, de Palau:

De portefeuille heeft lekker veel plaats voor allerhande kaartjes en een vak met rits voor kleingeld en andere spullen.

Dus ik ben weer gesteld voor een tijdje, jippie!

One thought on “Shopping spree

  1. Dat kleedje is inderdaad héél mooi! Eenvoudig, maar prachtig.

    Tof ook dat je het met heel veel kan combineren, ook qua accessoires. Felgekleurd of sober, sandalen of botten,…

    Nice 🙂

Geef een reactie