LAN

En toen was er weer een LAN party in huis. Donderdagavond kwamen de mannen binnengesijpeld, vanaf vrijdag werd er gespeeld. Aangezien PC games niet echt aan mij besteed zijn vulde ik mijn weekend dus anders.

Op vrijdag moest ik nog werken, maar ‘s avonds was er het nieuwjaarsfeestjes van het werk (zie vorige post). Munchkin was gelukkig gebabysit.
Op zaterdag ging ik mijn ouders bezoeken samen met de kleine meid. We lieten haar voetjes opmeten, pasten een schoentje en besloten ten slotte een paar schattige roze Kickers te bestellen in de juiste maat (het volle maatje 19!). Ze stapt al rond aan onze handen, en kan zonder steun rechtop blijven staan, het echte stappen is dus maar een kwestie van tijd, en eens ze dat kan heeft ze natuurlijk schoenen nodig!
‘s Avonds maakte ik een massa spaghetti (we waren met 8 voor het avondeten) en kreeg ik ook gezelschap. De meisjes keken dan maar samen naar The Last Samurai op tv, kat op schoot.
Op zondag deed ik toch wat huishoudelijk werk: een machientje was, de afwas, de kerstboom eindelijk eens afbreken (het ding regende naalden). De meisjes maakten een lekkere wintersoep en we eindigden het weekend met nog een filmavondje: Corpse Bride en de originele Tron.

Geef een reactie