Feestje

Vrijdagavond was er het obligate nieuwjaarsfeestje op het werk. Elk jaar is de dresscode volgens een thema, dit jaar Beauty and the Geek. Ik trok er dus heen met dit t-shirt, maar de mop werd slechts door 1 andere aanwezige begrepen.

Toch was het één van de meer geslaagde feestjes in de bijna 8 jaar dat ik hier werk:
– good food: sushibuffet, vistartaarbuffet, italiaans getint koud buffet gevolgd door een warm vis- en vleesbuffet gevolgd door een dessertbuffet (enkel de crême brulée was een teleurstelling). Ik at dus veel te veel sushi en vistartaar waardoor ik het warm buffet oversloeg en uitgebreid van de desserts kon genieten.
– good music: een wonder, maar de dj viel wel mee dit jaar na een episode van paniekerig van het ene naar het andere liedje switchen. Hij draaide een beetje foute fuifnummers, maar dat viel tenminste bij de meeste mensen in de smaak.
– good company: de plaatsen aan tafel worden willekeurig getrokken en ik had zeer fijne tafelgenoten

En dan zijn nu mijn eindejaarsfeestjes afgelopen. Hoewel. Ik moet nog mijn peter bezoeken en wegens afwezigheid van een Finse vriendin doen we begin februari een soortement nieuwjaarsfeestje. Er komt nooit een eind aan zeker?

Geef een reactie