Stemmen voor een zeer lokaal maar goed doel!

In Gent werd een poes aangereden. Verbrijzeld pootje, koud en nat. Iemand bracht het beestje naar de dierenarts, maar zonder fondsen kon die weinig doen. Een meisje kwam toevallig bij de dierenarts langs met haar hamster en hoorde het verhaal. Haar hartje smolt helemaal en voor ze zich kon bedwingen had ze al beloofd de medische kosten voor de behandeling van het diertje op zich te nemen.

Maar een poes met een verbrijzelde poot oplappen, dat kost wel wat. Daarom besloot Sigrid om indien ze de wedstrijd van Chief Gifting Officer zou winnen (200€ prijzengeld) het budget aan de poes te besteden. Als de verwondingen van poes Ellie te zwaar blijken en ze het niet overleeft zal het geld naar de organisatie Kat Zoekt Thuis gaan.

Mijn vraag aan jullie is dus, stemmen jullie ook?

Word hier fan van Koopjesfanaat op Facebook

Klik dan hier op de ‘like’ knop rechts boven dit fotoalbum. Enkel de likes van het album tellen mee, niet die van individuele foto’s!

Thanks everyone!

Geef een reactie