Gelukkige eerste verjaardag Manon!

Precies 1 jaar geleden zaten mama en papa uitgeput in de materniteit, een klein prutske naast ons in een plastic wiegje, in het rond starend met toen nog donkerblauwe ogen die enkel lichtvlekken konden zien.

Vandaag hebben we haar eerste verjaardag gevierd. Het is allemaal zo snel gegaan! Intussen brabbelt ze, knabbelt ze, stapt ze zelfs flink als je haar aan beide handjes goed vasthoudt. Elke dag merk ik wel iets nieuws en ze baant vastberaden een wegje in deze wereld.

Dat eerste jaar, daar hoort een feestje bij natuurlijk!

Vorige zaterdag vierden we met mammie en pappie, meter Sasa en haar gezin en peter Koen met zijn gezin. Oma en opa waren er niet bij: opa was te ziek maar zij komen volgende zaterdag langs om hun enige kleinkind met cadeautjes te overladen!

Kleine Manon vond de aandacht leuk, de taart niet lekker maar de cadeautjes een fijne verrassing:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gelukkige verjaardag, kleine meid.

One thought on “Gelukkige eerste verjaardag Manon!

Geef een reactie