Gewonnen!

Toen we deze avond vrij laat thuiskwamen vond ik een pakje op de tafel. Mijn ventje was iets eerder thuis dan ik aangezien ik de baby was gaan oppikken bij de babysit en hij had het gevonden op ons terras achteraan. De postbode gooit vaker en vaker pakjes die geen handtekening vereisen op ons terras.
Ik had eerst niet door dat de doos voor mij was. Ik had niets besteld, verwachtte geen levering, toch niet op ons thuisadres. Maar tape met het logo van Omega Pharma vond ik nogal vreemd, ik kon me niet inbeelden wat mijn ventje daar zou bestellen, dus ik keek naar het etiket. Mijn naam. Whut?

Bij het openen van het pakje begon het te dagen: zou ik iets gewonnen hebben? Snel scheurde ik de tape open en grabbelde de inhoud eruit:

Ik had wel degelijk gewonnen! En ik was al lang vergeten dat ik aan die wedstrijd had meegedaan, laat staan dat ik nog een prijs verwachtte aangezien de wedstrijd al even was afgelopen. Een verzorgingstas van Galenco met daarin een 2-in-1 wasgel voor gevoelige huid, een fles reinigingswater voor gevoelige huid, een mini tube luiercreme en een paar bons. Danku Zappybaby!

Geef een reactie