Nothing

Vandaag zat er een pakje in de bus:

In dat pakje zat niets:

Of beter gezegd, een glazen fles met niets:

Het betreft een campagne van Nothing (Friends of Glass) om de mensen bewust te maken van de chemische inhoud van plastic verpakkingen en de vooralsnog grotendeels onbekende gevaren die de blootstelling van ons voedsel hieraan met zich meebrengt. Glas bevat helemaal niets van dergelijke elementen, en is dus eigenlijk het verpakkingsmateriaal bij uitstek voor jam, saus, drank en alle mogelijke etenswaren.

Klik zeker eens door naar hun leuke websit en lees er alles over 🙂

En de fles? Daar ga ik mijn schoonmoeder zich over laten ontfermen: ze zegt al maanden dat ze wil verse advokaat maken maar geen geschikte flessen vindt. Nu dus wel, hihi!

One thought on “Nothing

Geef een reactie