Duracell MyGrid

Dankzij een wedstrijd op Twitter won ik onlangs een Duracell MyGrid. Ik snapte niet 100% wat ik gewonnen had want ik begreep het systeem niet goed, maar tijdens mijn reis naar Maleisië kwam er een pakje met de post, met daarin mijn gewonnen starterskit.

Dit weekend had ik de tijd om het eens van dichterbij te bekijken en uitgebreid te testen. In het pakketje zat een matje en een resem adapters. Het matje steek je met de stekker in het stopcontact, al je andere opladers gooi je in een hoekje. Op je op te laden apparaat breng je een adapter aan (apart te koop naargelang het nodige model) en hup, je ploft je apparaatje gewoon op het matje en de rest gaat vanzelf. Het opladen gebeurt via inductie. Het systeem kan 4 apparaten tegelijk opladenen elimineert dus minstens evenveel adapters. Je kan voor een hoop devices mee opladen: gsm, smartphone, iPhone, iPod, GPS, palm,… je moet enkel de juiste adapter in huis halen en huppekee.

Kortom: ik ben superblij met mijn prijs! Dankejewel Duracell en MyGrid_BE!

Geef een reactie