Blitzbezoek aan London

Gisteren was het weer die tijd dat we een Business Review houden met de grootste klant in mijn klantenportefeuille. Soms gaan we naar hun kantoren, soms komen zij naar onze kantoren. Deze keer was het bij hen, centrum London vlakbij Waterloo Station. De meeting ging vlotjes, was een half uur eerder gedaan dan verwacht en onze trein was door blijkbaar vele boekingen die dag een uur later dan gewoonlijk. Gevolg: we hadden bijna 4 uur om van Waterloo terug naar St Pancras te geraken. We besloten dus om onderweg een tussenstop in te lassen en even van het prachtige weer in London te genieten!

Na de overstap van de Northern Line naar de Piccadilly Line stapten we af aan Covent Garden. Zoals altijd was het er aangenaam gezellig, een operazangeres maakte gretig gebruik van de akoestiek in de benedenverdieping om te busken, kraampjes allerhande verkochten kaarsen, badproducten, juwelen, decoratie-artikelen. In de marketplace verkochten ze grappige t-shirts en andere gekke dingen, en dus kocht ik 2 verjaardagscadeautjes. Cadeautje 1 ga ik niet verklappen, want de toekomstige ontvanger komt hier af en toe. Cadeautje 2 is een bruin t-shirt met opschrift: dip me in chocolate and throw me to the lesbians! Ik kon gewoon niet anders dan aan een vriend denken die dergelijke gedachtenkronkels heeft!

We gingen snel even langs de Disney Store en de Teddybear Workshop, maar de leuke dingen waren telkens veel te duur. Dus deden we voor de rest van de tijd maar een terrasje in de zon… waarschijnlijk het laatste terrasje van 2010 dat zo aangenaam was.

Geef een reactie