Geeeeeeuw!!!!

Amai, ik ben moe! Rust dringt zich op en ik ben erg blij dat er woensdag een vrije dag op het programma staat. Waar die moeheid plots vandaan komt? Van een heel drukke agenda:

Donderdag opgestaan om 5u15, want we moesten ten laatste om 7u inchecken op de luchthaven van Zaventem. Niet om op verlof te vertrekken, spijtig genoeg, maar om een Business Review meeting in Warshau bij te wonen. De meeting verliep vlotjes, zodat we voor onze terugvlucht nog een uurtje de tijd hadden om als echte toeristen het oude stadcentrum te bezoeken en belaagd te worden door dubieuze taxichauffeurs.

De terugvlucht verliep gelukkig vlotjes, met de meest perfecte landing die ik ooit meemaakte. De piloot bleek naderhand een vrouw, en de zachte vrouwenhand was duidelijk te merken!

Na de werkdag op vrijdag waren we uitgenodigd op de homewarming van een vriend. Hij is een pak jonger en toonde dus met trots zijn dakappartement. Je kan het geen studio noemen, want daar is het veel te ruim voor, maar het is wel een 1-kamerappartement. Voor de meubels plunderde hij de IKEA in Breda en zijn voorliefde voor IKEA meubelen kennende gaven we hem dus ook een aankoopbon cadeau, ik denk dat hij hem goed zal kunneng gebruiken. De avond werd gevuld met leuk kletsen en Rock Band op de Xbox. Baby sliep tussen het rumoer zalig in te midden van het grote bed.

Op zaterdag liet baby ons gelukkig slapen tot 9u. Gevolgd door een korte race naar Colruyt en slager en zo. Die namiddag hadden we namelijk eindelijk onze eerste echte barbeque van het jaar! Alles liep natuurlijk uit zodat na hun aankomst de mannen de bbq en parasol nog moesten in elkaar steken en de vrouwen naar de slager gingen. En toen ook naar de Prémaman, want ze had nog geen cadeautje gekocht voor Manon. Het resultaat: ik kocht een geflipt flapkonijn met kraak-oortjes en -pootjes voor Manon en we kregen 3 sets kleertjes cadeau: een felgekleurde gebloemde zomerjurk, een lichtroze jurk met zeer fijne bloemetjes en een broek en bloes setje met bijhorend handtasje voor wanneer ze begint te lopen!
De namiddag en avond waren gevuld met heerlijke conversaties over vanalles en nog wat, maar overwegend over baby’s want de toekomstige mama (6 maand zwanger) had een hoop vragen die ze bij haar fanatieke schoonzus niet beantwoord kreeg.

Nogmaals een korte nacht dus, maar baby liet ons opnieuw slapen tot bijna 9u. Toch deed het opstaan en hetgeen volgde serieus pijn: naar Charleroi een vriend oppikken die terugkwam uit verlof, van daar naar Aarstelaar een vriend helpen de oude meubelen die achtergebleven waren in zijn nieuw appartement uit elkaar te halen en te vervangen door frisse IKEA meubelen, intussen baby bezighouden en dan aflsuiten met een gemakkelijke “frietjes van de frituur”!

Eén ding is zeker: vanavond kruip ik er vroeg in, en ik hoop op een goede nachtrust!

Geef een reactie