BGGD 23: Cafe Numerique

Aangezien mijn ventje en dochter het wel goed doen samen trok ik vorige woensdag er nog eens een kort avondje op uit. Er was namelijk weer een Girl Geek Dinner gepland, dit keer in de Mirano in Brussel, waar er blijkbaar wekelijks een “Cafe Numerique” wordt gehouden, een soort geeky dinner maar dan cafe-style. Clo had een interessante spreker gestrikt en we kregen een uiteenzetting over de nieuwe flash en dergelijke van Adobe. Wel grappig: in de zaal zaten zowel fervente flash fans (zoals zandwacht) en fervente tegenstanders (zoals Netlash, wat onder ons groepje voor de nodige hilariteit zorgde.
Mijn nieuwe gsm kwam ook onmiddelijk van pas: ik kon pronken met een paar schattige foto’s van onze kleine meid bij de girl geeks 🙂
We bleven niet zo laat: mijn carpoolgenootje had last van haar voet en moest nog een eindje naar huis van bij mij, en het was ijzig koud in de zaaltjes die ter beschikking waren, dus genoten we nog van een opwarmertje in de warme zetel.

Geef een reactie