Ingesneeuwd For Life

Wel, we zitten hier lekker ingesneeuwd met ons gezinnetje. Op straat komen de buren langs met hun kinderen op de slee, hier binnen hebben we nog voor de sneeuwstorm voldoende hout binnengehaald en wordt de kachel flink opgestookt.
Met de baby is het niet mogelijk om met dit weer uit te gaan, maar zoals elk jaar volgen we Music For Life van dichtbij. Een bezoekje aan het glazen huis zelf zal er dit jaar dus spijtig genoeg niet in zitten, en ik heb ook dit jaar de Folk for Life actie gemist. Op Twitter volg ik wel de TweetsforLife account en zie ik verschillende leuke initiatieven de revue passeren.
Daarnet hebben we onze eerste acties ondernomen: 20 euro voor Don’t fear the Reaper van Blue Oyster Cult, het plaatje van K’s Choice is aangekocht en morgen gaan we naar de winkel om binnenkort de familie te bestoken met het Stories for Life boek als Kerstcadeau.
Ben eens curieus of het record qua ingezameld geld weer eens gebroken wordt op 24 december 🙂

Geef een reactie