Cyberlive 2.0

Ik had al iets vaag opgevangen. De organisatoren van Cyberlive, een larp die over 7 evenementen liep van 2001 tot 2006, zouden opnieuw samen aan het werken zijn voor een larp project. Ik koesterde niet echt veel hoop: hoewel dit het beste live action rollenspel was waar ik ooit aan deelnam, met zijn futuristische setting een unicum in Belgie, dacht ik niet dat hier nieuw leven in zou geblazen worden.
Toch hoorde ik hier en daar toch een hint, en mijn nieuwsgierigheid werd op de proef gesteld. Maar ik had geduld en andere dingen aan mijn hoofd. Ahja, een baby trekt toch wel wat aandacht naar zich toe 😉
Tot ik gisteren plots 3 (!) mails tegelijk toegestuurd kreeg op facebook, met telkens dezelfde tekst en link.

Nog geen minuut later trommelde ik de teamleden van destijds op. Er gaat zo hard opnieuw een troepje STYX-huurlingen klaarstaan op Cyberlive 2!
En dan komen we aan de paniek: kostuum! wapens! personnage-achtergrond! personnage! SPELEN!!!

Ja, ik ben een beetje opgewonden, als je dergelijke super herinneringen hebt als ik aan een evenement, dan kan je moeilijk anders, nietwaar?

Geef een reactie