BGGD22: Weight Watchers Christmas

Gisterenavond heb ik het voor het eerst aangedurfd het huis uit te gaan voor een hele avond zonder mijn kleine meid. De gelegenheid was Brussels Girl Geek Dinner #22: Healthy cooking workshop for Christmas. Voor de gelegenheid kregen 20 Girl Geeks een Weight Watchers kookworkshop in het Kookeiland in Deurne. Bij aankomst werden we al verwend met super lekkere hapjes: een courgetterolletje met krab en een schoteltje ham met mozarella, kerstomaatjes en basilicum, vergezeld van een glaasje fruitsap of cava. Daarna kregen we een uiteenzetting over het nieuwe puntensysteem dat Weight Watchers binnenkort gaat lanceren.
Daarna mochten we erin vliegen. Onder leiding van kok Mitch Coldenhoff kregen we een demo om pikante gamba’s klaar te maken, waarna we in groepjes van 4 ons eigen gerecht mochten koken en daarna gezellig opeten. Het recept was heerlijk, en iedereen smulde van hun creaties. Na deze pauze kregen we het hoofdgerecht gedemonstreerd: boeuf stroganoff. Opnieuw gingen we aan het werk en konden we na korte tijd genieten van onze eigen kookkunsten.
Bij het hoofdgerecht merkte ik dat de Weight Watchers coaches echt wel gelijk hadden: de nieuwe gerechten gaan voor het gevoel van voldaan zijn op het einde van de maaltijd, en ik kreeg zelfs mijn portie niet op!
Als dessert was er de goodie bag, met daarin een starterspakket voor Weight Watchers, een boodschappengids, een 365 dagen kookboek met gezonde gerechten, het Weight Watchers magazine en een doosje Lemon Meringue bars als dessert.
Hierna ben ik niet lang meer gebleven: de weg van Antwerpen naar Affligem was nog lang en ik wilde mijn kleine meid terug dicht bij mij hebben, hoewel papa een perfecte job deed met het verzorgen van zijn dochtertje. Maar een ding is zeker: het was weeral eens een super BGGD!

One thought on “BGGD22: Weight Watchers Christmas

  1. Pingback: Brussels Girl Geek Dinner » BGGD #22 blog posts: Weight Watchers Healthy cooking workshop for Christmas

Geef een reactie