Het begint te korten…

Gisteren de laatste grote horde genomen op het werk voor mijn lange afwezigheid: business review met mijn grootste klant. Wat klanten betreft hoef ik nu enkel nog mensen op te leiden en zelf rustig af te bouwen. Hoewel, dat hoop ik althans, want vanmorgen stak er weer een leuk mailtje in mijn inbox…

Hoe het ook zij, ik heb nog minder dan 3 weken te gaan op het werk en minder dan 6 weken tot de voorziene bevallingsdatum. Dus thuis heb ik ook een paar dingen in orde gebracht: DE koffer is gemaakt.

Ik hoop dat ik niks vergeten ben. Voor mezelf: slaapkleedjes en pijama’s, ondergoed, kamerjas, pantoffels, handdoek en washandje, deo, zeep, shampoo, haarborstel, een grote voorraad eigen maandverband. Voor de baby: een speciale baby-wasgel, een koortsthermometer, alle body’s die ik heb in het kleinste maatje, een aantal schattige pijama’s, sokjes, krabwantjes, mutsje, een setje kleren met een dik jasje voor de reis naar huis, 2 splinternieuwe papflesjes en een eerste tutter.

Het enige dat ik niet bij heb is een set kleren om zelf mee naar huis te komen, maar die leg ik wel apart klaar zodat mijn ventje die kan meebrengen op de grote dag.

En dan het kaartje hé. We hebben het zelf gemaakt, met een prachtig prentje dat we allebei super vonden. Heb het beeld braaf officieel aangekocht bij de ontwerpster via internet, en de prijs viel bijzonder goed mee! De lay-out is af en we zijn allebei super tevreden met het resultaat. Morgen gaan we het nodige papier en de bijpassende enveloppen kopen, dan kan ik wanneer mijn verlof begint al adresjes beginnen schrijven.

Ja, ik begin er echt naar uit te kijken dat we onze kleine spruit in onze armen kunnen houden 🙂

Geef een reactie