Het badkamer avontuur gaat verder

Jippie! De badkamer is betegeld! We zijn dolblij met het resultaat, het is zelfs beter dan we gedacht hadden. We kozen grote tegels van 40×25 die horizontaal geplaatst werden om meer ruimte te creeren in de kleine badkamer. De tegels hebben een bijna onzichtbaar lijntjesmotief, kleur op kleur, en lijken een klein beetje op tegels die ook bij Gamma verkrijgbaar zijn in het wit en bruin/zwart. Deze zijn echter blinkend wit en paars. De muren met deur, douche en raam zijn in het wit, de muur met toilet en verwarming een mooi paars. Nu nog enkel de badkamermeubelen en toilet laten plaatsen.
Maar voor de loodgieter daarvoor komt moet het gastentoilet beneden nog klaargemaakt: er staan voorlopig 2 houten frames voor de muren, morgen worden de muren verder onder handen genomen zodat die ook in de nabije toekomst kunnen betegeld worden. We gaan dezelfde tegels gebruiken, maar deze keer in de combinatie wit met oranje, het bedrijfskleur van mijn ventje zijn bvba.

Doel: alles klaar hebben voor ik met zwangerschapsverlof ga, nog 3 weken en 2 dagen. Fingers crossed!

Geef een reactie