Kiezen is moeilijk

Enige tijd geleden was ik al te weten gekomen dan er een Brussels Girl Geek Dinner zou zijn gesponsord door Kinepolis tijdens een speciale Ladies @ the movies XL editie met de avant-première van de nieuwe Fame film. De girl geeks krijgen blijkbaar een VIP behandeling. Ik had onmiddellijk afgesproken met een vriendin dat de eerste die een lock had op de inschrijvingen beide zou inschrijven.

Maar o wee bleek achteraf… diezelfde avond is er BalXL in Etterbeek met oa. het sublieme Hot Griselda! En hoewel dansen niet echt aan de orde is met dikke buik en vermoeide rug, zijn die toch goed genoeg om gewoon op een stoeltje aan de rand van het podium te zitten genieten…

Ik heb lang getwijfeld, kiezen is moeilijk, maar toen gisteren de wiki pagina werd vrijgegeven twijfelde ik geen seconde meer. Ik ga nog eens uit met de girl geeks, rustig naar een toffe film kijken met goed gezelschap erbij. Mijn ventje zal waarschijnlijk dan bij de folkies te vinden zijn, dus kunnen we beiden nog eens genieten van een avondje uit, voor ons permanent gezelschap zich binnenkort laat horen!

Geef een reactie