badkamerperikelen

We zijn er eigenlijk nog steeds niet uit, waar en welke badkamer we nu precies zullen nemen. X2O is goedkoper, maar je moet er wel 21% btw op betalen, plus natuurlijk de uren plaatsing die het zal kosten. Onze plaatser werkt samen met een andere sanitair reus, namelijk Facq, en alles is dan wel een pak duurder, maar in die prijs zit plaatsing inbegrepen en dus betalen we slechts 6% btw.
Als je dan de vergelijking gaat maken is er niet veel verschil in budget tussen beide. Wat te doen?

De keuzes voor Facq onderdelen zijn echter wel gemaakt in de catalogus, we hebben er niets van zien hangen in de toonzaal, het lukte ons gewoon niet om in Zaventem te raken. Maar! Intussen ben ik erachter gekomen dat er een (weliswaar kleinere) toonzaal is in Aalst! Zelfs vlakbij het hospitaal waar ik binnen een paar maanden zal bevallen, dus makkelijk te vinden.

De keuze begint te dringen, maandag is het bouwverlof van West-Vlaanderen afgelopen en vanaf dan kunnen we een telefoontje verwachten om data af te spreken voor de werken. Er komt schot in de zaken!

Onze missie voor vanavond is dus: gewapend met catalogus en afmetingen naar de toonzaal gaan, onze keuzes live bekijken en met een officiële prijsofferte terug buiten wandelen. En dan na het eten een beetje Wow, voor mijn trial account afgelopen is. Teehee…

Geef een reactie