Trouwfoto’s

Na lang wachten zijn we gisterenavond eindelijk ons album met trouwfoto’s gaan ophalen. De foto’s waren genomen door vrienden en aangezien ze dit eigenlijk niet als beroep doen hebben we moeten wachten tot ze de tijd gehad hadden om het album samen te stellen en op te maken.
Toen bleek ook dat Leen geen mooi fotoalbum had gevonden om als basis te gebruiken, en dus maar besloten had er zelf één te maken, met eigen handgeschept papier! Om in het kleurthema van ons huwelijk te blijven zijn doos en kaft mooi roze, met een uitsparing in de voorkant waardoor je onze gezichten van op de eerste foto ziet.
Er zijn echt een paar prachtige foto’s bij, en ook zeer leuke bewerkingen ervan. Het eindresultaat is echt wel mooi!

Een paar voorbeeldjes:

One thought on “Trouwfoto’s

Geef een reactie