Trouwfoto’s

Na lang wachten zijn we gisterenavond eindelijk ons album met trouwfoto’s gaan ophalen. De foto’s waren genomen door vrienden en aangezien ze dit eigenlijk niet als beroep doen hebben we moeten wachten tot ze de tijd gehad hadden om het album samen te stellen en op te maken.
Toen bleek ook dat Leen geen mooi fotoalbum had gevonden om als basis te gebruiken, en dus maar besloten had er zelf één te maken, met eigen handgeschept papier! Om in het kleurthema van ons huwelijk te blijven zijn doos en kaft mooi roze, met een uitsparing in de voorkant waardoor je onze gezichten van op de eerste foto ziet.
Er zijn echt een paar prachtige foto’s bij, en ook zeer leuke bewerkingen ervan. Het eindresultaat is echt wel mooi!

Een paar voorbeeldjes:

Een reactie op “Trouwfoto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s