there be LAN

Dit weekend en volgend weekend wordt ons huisje een beetje volgestopt met, ja eigenlijk wel, geeks. Er wordt een LAN-party gehouden door mijn ventje en zijn vrienden. Dit keer zou het niet veel hinder moeten opleveren: de zolder is genoeg afgewerkt om ze allemaal naar daar te verbannen, zodat het gelijkvloers grotendeels gespaard blijft en mijn terrein.
Als de mannen hun bezigheid hebben, heb ik ook de tijd wat andere dingen te doen.
Deze voormiddag hebben we eerst een paar noodzakelijke dingen verzorgd: langs Brico voor verbouwspullen en extra verlichting, langs Geve waar ze ons super geholpen hebben voor het uitkiezen van de definitieve verlichting van de zolder, langs de Nespresso winkel voor een bijvullertje van de koffie.
Na de middag vermenigvuldigde het mannenvolk zich en heb ik ze achtergelaten om mezelf wat pleziertjes te doen: shoppen. Ik ben nog steeds mijn pijamacollectie voor na de bevalling aan het uitbreiden, en ook vandaag ontbrak dit niet op het soldenlijstje. Verder kon ik nog een prachtig tafellaken, een cache-coeur, een paar bolero’s met lange mouwen, een longsleeve, een setje slips en een bh aan superprijzen op de kop tikken. Een zeer succesvolle shoppingtrip: ik ben weer goed voor een tijdje.

Maar nu ga ik mijn rug en voeten wat rusten, dan het mannenvolk een kilo spaghettig voederen en er een rustige avond van maken se.

Geef een reactie