We blijven verbouwen

Wanneer ik vanavond thuiskom zal er een schitterende nieuwe zekeringenkast aan onze muur hangen. De elektricien was namelijk zeer netjes volgens afspraak aanwezig. Toegegeven, hij was 5 minuten later dan hij had aangegeven, de arme man was zich nog aan het verontschuldigen daarvoor ook: hij was binnendoor via Denderleeuw gekomen, en die weg is niet zo evident…
Ik kreeg al een eerste update binnen van mijn ventje. Hij is vroeger naar huis gekomen om poolshoogte te nemen van de vorderingen. De zekeringenkast hangt er netjes, en morgen wordt de zolder aangesloten.
Zo werk ik graag met vakmensen: niet enkel kennen ze echt hun vak, ze zijn op afspraak en waarschuwen op tijd als er een probleem de kop opsteekt.

Onze volgende taak wordt het catalogeren van welke zekering nu precies bij welke kring hoort: heel het huis aflopen met een radiotje en zekeringen aan en uit zetten, dat wordt nog leuk! Ik bedacht net mijn metekindje te lenen om ons te helpen met dat werkje: hij mag dan heen en weer lopen om telkens te melden wanneer we de juiste zekering gevonden hebben ;o)

Geef een reactie