Het verbouwingsavontuur deel kweeniemeer

Dus eerst gingen ze woensdag komen om onze zolder netjes te bepleisteren. Dinsdagavond kregen we de melding dat het pas op donderdag zou zijn, maar dat het zeker af zou zijn voor het bouwverlof. Maar goed ook: er is een lan-party gepland in die ruimte en het moest daar nog wel wat kunnen drogen he! Plus, de rest van de werken moeten dringen ingepland met de baby in zicht.
Op donderdag zijn ze er echter pas om 11u30 doorgekomen om dan droogweg te melden dat ze het nooit klaar gaan krijgen en er dus eigenlijk die dag niet meer aan gingen beginnen…
Vandaag zijn ze er gelukkig. Alle, toch ene… waar de rest zit weet ik niet. En veel is er tot nu toe dus nog niet gedaan. Ik hoop heel hard dat ze nu toch op z’n minst doen wat ze voor vandaag beloofd hadden en dan al hun rommel meenemen voor het verlof!

Toch een verademing: de elektricien heeft zijn komst op maandag nogmaals bevestigd.

Geef een reactie