Band shirt rule (ook: ik ging naar de Foo Fighters)

Ik ging naar we Foo Fighters in het Sportpaleis en ik nam mee… Mijn Rammstein Rosenrot top. Want zo gaat de band shirt rule: draag nooit een T-shirt van de band die je gaat zien op hun concert. Ik spotte veel mensen die de regel kennen. Ik spotte ook veel mensen die hem niet kennen.

In elk geval was de show geweldig, voor een gedetailleerd rapport verwijs ik naar de dagbladen en radio dinges. Voor mij mag deze show in mijn top van best afgewerkte shows, achter Scorpions (waar de drummer van de Foo Fighters voor zijn solo duidelijk de mosterd haalde) en Rammstein, rivaliserend met Marcus Miller.

Ik heb mij dus geweldig geamuseerd daar in het Sportpaleis 🙂

One thought on “Band shirt rule (ook: ik ging naar de Foo Fighters)

  1. Sietoebie

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ook al luister ik niet veel naar de Foo Fighters, ze hebben topnummers en dat zijn er ondertussen wel al een heel pak. En live zijn ze echt wel super. Gelukkig zag ik ze op RW17. En ook al eens eerder op datzelfde festival. Maar in een zaal is toch nog altijd iets anders dan in open lucht.

Geef een reactie