Opendeurdag op school

Vorige zaterdag hield de school de 2-jaarlijkse opendeurdag. Deze wordt afgewisseld met het grote schoolfeest. Na de wat mindere weersverwachtingen kwam de dag in het thema “Vlaamse Kermis” helemaal goed!

De kleuterspeelplaats was ingericht met volksspelen, er was een tombola, lekker ouderwets kermiseten (pensen, hotdogs, escargots, pannenkoeken,…), de kinderen toonden een volksdans die ze geleerd hadden en ook de fanfare en de steltenlopers van Merchtem waren ter plaatse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s