Naar Barcelona, maar niet op verlof…

Vorige week was ik wat meer offline. Niet omdat ik met verlof was, maar naar een opleiding, die zo weinig gegeven wordt door die specifieke trainer dat we het ervoor over hadden om naar Barcelona te gaan. Het betrof de opleiding tot facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

De kindjes mochten een weekje naar de grootouders, en wij vertrokken zondag namiddag. Gelukkig konden we bij een kennis overnachten, die zich ook had ingeschreven voor de training. En deze was zwaar! We begonnen om 8u30 stipt, korte pauzes, hoog lestempo en korte lunches. ‘s Avonds vertrokken we meestal pas tegen 19u, en de derde dag zelfs pas om 21u. Ons ritme was heel snel: ontbijt, les, avondeten, slapen, etc. Pas de laatste avond lieten we ons gaan, en vonden we een heerlijke cocktailbar:

We namen nog één dagje extra in Barcelona, om uit te blazen. We sliepen uit, wandelden naar het strand, ontmoetten mensen die de echtgenoot al kende en konden er nog een beetje sightseeing bij proppen. Je kunt niet naar Barcelona gaan zonder iets van Gaudí te bewonderen.

En dan was het terug naar huis, klaar voor een gezellig weekend en een nieuwe werkweek.

2 thoughts on “Naar Barcelona, maar niet op verlof…

  1. Zeker leuk, maar ook heel erg uitdagend, het is niet simpel om een echt goede sessie te faciliteren! Ben heel blij dat ik dit gedaan heb.

Geef een reactie