Endimi ging naar het autosalon

Voor het eerst sinds ik klein was ging ik nog eens naar het autosalon. Blijkbaar had onze Mazda dealer kaarten voor ons besteld, hoe lief is dat niet? Ik ben niet zo voor van die gigantische beurzen, maar dit was voor de openingsavond, met dresscode en al. Zelfs ondanks de wilde sneeuwbuien gingen we dit niet missen.

Toen we aankwamen bleek het al een pak drukker dan we gedacht hadden! Heel veel dealers en mensen uit de autowereld verdrongen elkaar op de verschillende stands, liefst nog van de duurdere merken.

Mazda stelde er hun nieuwe MX-5 voor, maar deze foto namen we vooraf, bij onze Mazda dealer die diezelfde avond een event gaf om deze zelf voor te stellen:

Op de Ford stand stond mijn favoriete muscle car, uiteraard een Mustang in een heerlijk elektrisch blauw en mét open motorkap. Daar kon ik het niet laten en ging toch even achter het stuur zitten…

Conclusie: misschien nog eens terug gaan wanneer we vrij zijn voor de dream car exhibition, hoewel ook hier zeer dure droomwagens tentoongesteld staan. Maar die drukte is nog steeds niets voor mij.
En o ja: het is er nog steeds onnoemelijk warm. LED verlichting, iemand?

Geef een reactie