Geeky kerstcadeautjes

Zoals elk jaar werden Kerst en Nieuw een cadeautjesfestijn! Met Manon haar verjaardag, het bezoek van de Sint en de eindejaarsfeesten zo dicht op elkaar was het vooral voor de kinderen een uitdaging om nog origineel uit de hoek te komen voor cadeautjes, maar ook praktische zaken passeerden de revue, zoals een nieuwe pen voor Manon en leuke t-shirts.

Zelf kreeg ik een hoop super leuke dingen. De klassiekers waren er ook bij, zoals een doos lekkere pralines en een set badproducten om mezelf eens goed te verwennen. Maar ook iets handigs zoals een strak aluminium kruidenrekje.

Een heerlijk hebbeding zoals een sunjar!

Maar ook hoop geeky cadeautjes van de echtgenoot, namelijk een set Mario Bros frigomagneten, tetrimino stickertjes om een eigen design te maken, een Mario Bros ijsblokjesvorm, de Bluray set van de Hobbit, een brainteaser puzzel en een nieuw gezelschapsspel, Quirkle!

Alsof dat niet geeky genoeg was had de echtgenoot voor ons beiden een extreem geeky cadeay besteld: USB spelcontrollers zoals van de klassieke NES! Deze hangen intussen aan de retropie aan de tv, klassiek videogame plezier alom!
Ik bestelde voor de echtgenoot een kersttrui in Star Wars thema (extra geeky points wanneer je mij kunt zeggen uit welke scène van welke film de tekening komt!) maar die kwam te laat aan voor Kerst…

Toen hij die kreeg wilde hij absoluut nog een extra cadeautje voor mij, en dat werd de splinternieuwe versie van Roborally!

Wij weten weer wat gedaan in 2017 😉

Geef een reactie