Gelukkig nieuwjaar!

2016 was een jaar met een negatieve nasmaak wegens heel veel gebeurtenissen die buiten mijn invloed om gebeurden. Maar er gebeurden ook leuke dingen, kleine en grote. Baby panda’s en zo. Schattige kindjes die soms ondeugend zijn en mijn geduld op de proef stellen. Een gevarieerde job die ik nog steeds doodgraag doe, ook al moest ik na bijna 2 jaar afscheid nemen van een klant, andere klanten hebben mij met open armen ontvangen.

Mijn voornemen voor dit jaar: Geniet van 2017, rouw wanneer nodig, maar vergeet niet om er af en toe eens bij stil te staan bij alle ongelofelijk positieve dingen die we mogen ervaren.

Enjoy!

2016-kaartje-annelies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s