s. Oliver gaf een high tea voor Kerst

Het is een beetje contradictorisch, maar zo gaat het nu eenmaal in de mode industrie: ik was samen met de kindjes uitgenodigd op een high tea in Kerst thema in de showroom van s. Oliver, om de lentecollectie van 2017 te zien. Het werd een uiterst gezellige namiddag!

De kindjes werden onmiddellijk op gevangen aan een knutseltafel of bij de schminkster die echt pareltjes toverde op de snoetjes!

Intussen kregen de aanwezige blogmama’s de kans om de collecties voor maart-april-mei te ontdekken. Opnieuw een aangename ervaring voor mij: de lentecollectie bevat veel kleuren die passen bij mijn kleurenpallet – zomer. Enkel het lichte turquoise is voor mij een no-go. Ik zag dus direct stukken die ik wel in mijn kleerkast wil zien hangen!

Ook de junior collectie ziet er super tof uit, met fruitprints in paillette voor de meisjes en frisse felle kleuren bij de jongens, maar zowel kinderen als volwassenen met een hoge dosis denim.

Intussen ontplofte er een glitterbom aan de knutseltafel… en kreeg ik een letterlijk blinkende Elsa en Olaf mee naar huis! Op wolkjes dan nog, met een nieuwe infinity scarf en muts voor de kinderen, en een prachtige roze met grijs en zilver sjaal voor mezelf.
Dankuwel s. Oliver! Jullie zien mij snel terug!

Geef een reactie