Oeps

Heb ik een hele maand niet geblogd? Serieus?!?

Ok, ik geef toe, ik heb behoorlijk mijn grenzen afgetast de voorbije maand. Het leven als zelfstandige met een gezin zeker? Ik heb dus zeker niet stil gezeten, in tegendeel! Ik heb gewerkt, training gegeven, zelf dingen bijgeleerd, ben ziekjes geweest, de tijd staat niet stil hé.

Wat highlights:

Mijn man speelde voor het eerst sinds lang nog eens muziek op een podium. Hij speelde met zijn collega’s van Lir 2 korte folkbals tijdens het Celtic Weekend in Merelbeke.

Zoals elk jaar gingen we naar het circus van de Sint in Sint Niklaas! En zoals elk jaar waren er ongelofelijk goede acts met als hoogtepunt uiteraard de échte Sint die zelfs Aidan zijn hand heeft geschud! O ja, en de moto stunts op het einde waren ook niet mis!

Manon haalde haar eerste zwemdiploma. Nog geen brevet, wel een mijlpaal voor het overwinnen van haar waterangst.

Manon werd 7! Focus op de kleine meid die heel groot wordt dus, vooral met een groot gat in de mond met de missende voorste snijtanden. Ze koos zelf haar assortiment taarten met één toegift: een flantaart, een aardbeitaart en als toegift kaastaart (want de gasten eten dat graag maar zij niet). En bij een verjaardag horen uiteraard cadeau’s maar niets gaat boven een zelf gekozen cadeau blijkbaar: haar omkeerbare ijsbeerjurk van Someone. Hoewel de verrassing van mama en papa ook een hit blijkt: de Osmo. Om via de iPad de eerste stappen te zetten om te leren programmeren. Volgende stap: Coderdojo!

Voor het werk gingen we naar XP Days, waar ik een interactieve sessie gaf samen met een collega, over de verschillende vormen van de Skill Matrix en hoe je die kunt toepassing in je eigen team of bedrijf. Ik was wel trots: op één van de feedback post-its stond dat we de beste sessie van die dag hadden 🙂

En ten slotte bleek dat de kindjes flink genoeg waren geweest voor een bezoekje van Sinterklaas. Manon kreeg onder andere een koptelefoon en een manier om haar eigen muziek te streamen via Spotify Family. Ze is daar extreem gelukkig mee (en wij ook een beetje). Aidan kreeg een lang verwachte bouwkraan van Playmobil, mét afstandsbediening. En een Ukelele (uit polycarbonaat), omdat zijn speelgoedgitaartje van het visjeskraam toch niet zo kwalitatief bleek…

En dan beloof ik nu plechtig dat ik terug regelmatiger ga bloggen, dus tot heel binnenkort!
 

Geef een reactie