Zomerleuk: tijdelijke tattoos

Ze zijn heerlijk, voor feestjes en in de zomer, zowel voor kinderen als voor volwassenen: tijdelijke tattoos. Voor wanneer permanent zo té permanent is, of teveel pijn doet, of voor de kinderen die echt wel te jong zijn voor een tattoo.

Dankzij Tattoo For A Week mocht ik naar hartenlust shoppen op hun webshop en tattoos testen. Dat deed ik de voorbije weken dus en hier komt het resultaat.

De collectie

Het bestellen op de website was leuk. Vooral keuzestress was een probleem! Er zijn heel veel leuke tattoos op de website te vinden, per categorie, maar je kunt ook makkelijk de zoekfunctie gebruiken. Niet enkel de “typische” tattoos zijn te verkrijgen, maar ook echt grote tattoos en delicate pareltjes zoals watercolor plaktattoos. Iets voor elke smaak!


De bestelling en levering

Het bestelproces verliep ook van een leien dakje. Het mandje geeft een mooi overzicht, items wisselen is geen probleem en ook de betaling en check-out verliepen heel vlot. Luttele dagen later lagen de tattoos al mooi verpakt in de brievenbus. De tattoos kunnen in een enveloppe, dus verzendingskosten blijven laag. En ik moet toegeven dat ik ze een paar dagen eerder had dan verwacht. Thumbs up voor de service dus!


Kwaliteit van de tattoos

De kwaliteit van plaktattoos kan enorm verschillen. Die kinderspullen die je ergens gratis bij krijgt zijn vaak snel aan het afslijten. De levensduur van de tattoo hangt ook af van het materiaal, de grootte en of hij goed aangebracht werd. Een goed aangebrachte glittertattoo blijft een week zonder dat je er iets aan ziet. Een delicate watercolor tattoo begint te vervangen vanaf dag 3, maar pelt niet af, het is echt vervagen. De shop biedt ook doekjes aan waarmee je de tattoo heel makkelijk kunt verwijderen (getest en goedgekeurd!).

Een andere leuke test: haartattoos. Leuk concept, maar naar mijn gevoel werken ze maar 1 avond en heb je hulp nodig bij het aanbrengen. Ik heb ze liggen, maat moet nog testen… snel hoop ik!

Ze mogen bij Tattoo For A Week nog bestellingen van mij verwachten!

Geef een reactie