Een weekendje London

We gingen ook een weekend naar London. We vertrokken al op donderdag, zodat we ook nog wat zakelijke dingen konden bespreken met collega’s die daar werken, maar tussendoor namen we rustig de tijd voor musicals en shopping!

Op donderdag kwamen we rond de middag aan, dus na een lichte lunch gingen we inchecken in het hotel (vlakbij Paddington Station) en geeky als we zijn vingen we onderweg wat Pokémon. We trokken naar Oxford Street voor de Disney Store, en bleken helemaal aan de andere kant van de straat te zitten. Geen erg: we vonden er ook Sunglass Hut en onze versleten zonnebrillen werden er na veel wikken en wegen vervangen door nieuwe exemplaren. Intussen bleek dat vrienden die we veel te weinig zien ook het weekend in Londen waren, dus goed op tijd waren we op post voor heerlijk Indisch eten en een gezellige babbel in restaurant Punjab. We namen ruim op tijd afscheid, want zij hadden tickets voor Aladdin (the musical) en wij moesten op weg voor onze reservatie van Show Boat!

Op vrijdag gingen we eerst onze zakelijke contacten opzoeken om wat dingen te bespreken en te lunchen. In de late namiddag gingen we naar de juiste kant van Oxford Street om rond te neuzen in de Disney Store, waar we t-shirts op de kop tikten voor onszelf en de kinderen. Daarna richting Covent Garden, waar we zoals steeds de Forbidden Planet gingen bezoeken en een leuk boek vonden in de solden:

Rechtover Forbidden Planet is er een ticket office voor musicals, en op aanraden van onze vrienden gingen we om goedkope last minute tickets voor Wicked! om de avond mee af te sluiten.

Zaterdag was alweer de laatste dag. We namen rustig de tijd om rond te neuzen bij Waterstone’s en kochten een H.P. Lovecraft omnibus voor een luttele 20£ en een boek dat ik al een hele tijd wilde hebben: The Sleeper and the Spindle (Neil Gaiman & Chris Riddell). Na een lekkere sushi lunch gingen we nog even langs de Apple Store in Covent Garden om uiteindelijk nog te genieten van een lekker biertje op een terras met een goede vriend van de echtgenoot.
Een rustig en toch goed gevuld weekend. Klaar om er nog een week goed in te vliegen op het werk!

Geef een reactie