Have no fear, Snoopy is here! 

Een tijdje geleden deelde ik Manon haar moedige daad: zelf haar losse tand eruit getrokken! In echt Snoopy thema mocht ze op de foto! En deze week overwon ze haar angst om te fietsen!

Vandaag nog een nieuwtje: ik mag dankzij haar moedige daad 3 DVD’s weggeven van de Snoopy film.

Wat moet je doen om zo eentje te winnen? Plaats hieronder in de commentaren een moment waarbij jij of je kleintje angst overwonnen hebben. Op 6/6/16 kiest Manon dan 3 winnaars!

4 thoughts on “Have no fear, Snoopy is here! 

  1. Kim du Bois de Nevele

    Mijn grootste angst die ik als verse mama heb overwonnen is geloven in mijn moeder instinkt. Ongeacht wat andere zeggen. Wat onze kleine pruts heeft overwonnen is de angst van de deurbel. Nu is het altijd nieuwschierig afwachten wie er op bezoek komt na het horen van de bel ipv het histerisch huilen.

  2. Ilse

    Nand en honden? Dat gaat niet samen, hoewel er op de wereld twee honden zijn waar hij best mee overeen komt. Nu toch… de honden van vrienden. Het heeft lang geduurd eer ze vriendjes werden maar tijd en geduld … heeft het verschil gemaakt.

  3. Liese

    Laatst werd mijn zoon tijdens een straattheater op het grote podium geroepen voor een eivolle grote markt, ik zag de angst in zijn ogen maar toch bleef hij moedig meedoen ipv terug bij mij te komen!

Geef een reactie