Kinderfietsjes!

Woensdag mochten we op bezoek bij Decathlon met de kindjes, om de fietsen van B’Twin te testen. De focus lag vooral op de loopfietsjes Runride. De kindjes werden netjes uitgerust met fluo vestje, lampjes, helmpjes en een fietsje, en mochten rondhollen.

Het moeilijkste voor Aidan was het wachten op het moment waarop hij zo’n fietsje mocht pakken, hij ging zelfs voor de super coole expo modelletjes.

run-ride-cruiser-kids-10-inch-balance-bike-black

Maar zijn witte fietsje met speciale ergonomische rem was ook een hit, vooral toen hij er ook nog een knipperend achterlichtje bij kreeg!

image

Manon is uiteraard al te groot aan het worden voor een loopfietsje, en haar fiets met zijwieltjes is ze letterlijk ontgroeid deze zomer met steeds langer wordende benen. De mensen van B’Twin hadden echter ook aan haar gedacht, zodat ze niet moest zitten toekijken: een grote fiets zonder zijwieltjes stond ter beschikking voor die namiddag. Na wat initieel twijfelen van haar kant ploften we haar gewoon op het zadel, en mama en papa gingen beurtelings meelopen, om vast te stellen dat onze juffrouw eigenlijk gewoon zelfzekerheid mist, want eigenlijk kan ze al fietsen, ze geloof het gewoon zelf niet en laat zich dan omvallen.

image

En de volgende ochtend was dit het tafereel aan de ontbijttafel: de fietsmicrobe heeft hen duidelijk te pakken!
image

De B’Twin loopfietsjes zijn niet alleen super leuk, ze zijn ook uitgerust met een ergonomisch remsysteem dat aangepast is aan kinderhandjes en komen in 3 betaalbare prijscategorieën: van 39,95€ voor het basismodel zonder rem over 49,94€ voor het fietsje dat Aidan mocht testen tot 59,95€ voor de super coole fietsjes die op de grote modellen gebaseerd zijn. Uiteraard vind je bij Decathlon ook alle andere uitrusting zoals fietshelmpjes, fluovestjes en fietsverlichting.

Geef een reactie