Endimi gaat eindelijk nog eens dansen

Het is weer veel te lang geleden dat ik nog eens ging dansen. Onlangs waren we nog op een kleinschalig folkbal, maar mijn echtgenoot deed daar het geluid dus meer dan een paar dansjes deed ik niet, wel met geweldige danspartners!

Toen kwam de #boostyourpositivity challenge eraan en het ging over hoe je je lichaam fit houdt. Het eerste wat in mij opkwam was dat ik absoluut opnieuw wilde gaan dansen! Dus vrijdag voeg ik al de daad bij het woord. Want eerlijk. Lopen is echt niets voor mij, en de fitness hou ik ook niet vol. Chocolade blijft mijn zwak punt. En spaghetti bolognese. Niet altijd even goed om fit te blijven dus…

bal

Daarbij komt nog dat ik na een moeilijke periode waarbij ik dus heel erg niet op mijn voeding lette er nu terug in ga vliegen om gezonder te eten. Pascale Naessens, paleo, slow carb, als het daar wat in past en het lekker is ga ik ervoor. Dus we schrappen brood, pasta, gewone aardappelen en gaan voor vlees, vis en heel erg veel groenten. Vanavond op het menu: pastinaakpuree met blinde vinken!

2 reacties op ‘Endimi gaat eindelijk nog eens dansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s