AAaRGh…

Hoe ik Mario De Koninck plots op mijn facebook had is een lang verhaal, en lang niet zo leuk als wat volgt. Je hebt zeker en vast al zijn werk gezien of gehoord: in De Zondag, of de Metro, of de Streekkrant van Aalst of Gent, en eigenlijk hoort u hem ook wanneer u naar Komen Eten kijkt, want hij schrijft nu al 2 seizoenen de hilarische commentaren.

Mario tekent al 15 jaar cartoons onder zijn pseudoniem AAaRGh…

Sinds dit jaar richt hij zijn pijlen op zijn eigen gezin, namelijk papa Mario, mama Marleen (die ik als blogster leerde kennen)  en dochters Jolien en Lena.

In dat gezin gaat het er zoals in de meeste gezinnen aan toe: leuke momenten, onvergetelijke anekdotes, hilarische versprekingen maar ook herkenbare frustraties, onbegrijpelijke woedeuitbarstingen en andere opvoedkundige obstakels.

Mario houdt alle gebeurtenissen in zijn gezin nauwgezet bij en vertaalt ze naar herkenbare maar vooral grappige strips. En die zijn nu uit in een eerste stripalbum!

aaargh

Wat het album nog sterker maakt: de laatste 4 pagina’s van het 48 pagina’s tellende stripalbum zijn voorzien voor anekdotes van andere families. Dé kans dus om je eigen verhaal in stripvorm gepubliceerd te zien worden!

Wil je er ook ééntje in huis? In ruil voor 5,99€ en verzendkosten krijg je een gesigneerd exemplaar opgestuurd! Daarvoor stuur je gewoon een mailtje naar info@aaargh.be!

Een exclusief voorproefje voor mogelijk een toekomstig album: Aidan en zijn telkunsten toen hij 2,5 jaar oud was, door AArRGh…
Strip 1, Familie Talboom KLEIN

Geef een reactie