Endimi testte de Kruidvat webshop

Wat? Kruidvat een webshop? Jaja, dat is nogal nieuw en zo. Ik mocht er eens gaan rondneuzen en uittesten. Super handig jom, in een boerengat zoals waar ik woon. Het dichtstbijzijnde Kruidvat is anders op minstens 15 minuten rijden, parking vinden en zo, dan nog een eindje te voet. En ik wil het dan nog niet over de optie fiets of openbaar vervoer hebben, dan ben ik nog een pak langer onderweg.

En Kruidvat is met kleine kinders in huis zo handig! Hier zijn we op dit moment fan van de collectie pleisters en snoetenpoetsers, want pijntjes zijn dagelijkse kost, en vuile snoeten ook. En natuurlijk zit je net bijna zonder op een moment dat je echt niet tijdens de openingsuren van de winkels tot daar geraakt.

Dus. Webshop. Ze hebben dat goed gedaan vind ik: duidelijke categorieën, goede zoekfunctie, kiezen op welke dag je je pakje wilt ontvangen, leveringen in het weekend, noem maar op! En zorg besteed aan de verpakking: een functionele Kruidvat doos, luchtverpakking binnenin om alles veilig te houden, apart papiertje rond de mascara die ik bestelde.

image

Dus, ik heb getest en goedgekeurd: bestelling op woensdagavond laat in mijne zetel geplaatst, levering op zaterdag aangevinkt en zaterdag voormiddag werd het pakketje zonder fout geleverd. Aidan was dolblij: Bumba pleisters voor op zijn grote (ahum) pijntje! Manon beeldde zich zelfs een schram in om de Frozen pleisters te mogen testen! Binnenkort bestelling nummer 2 plaatsen, als ik het zo zie…

En Aidan was ook blij met zijn verjaardagscadeautjes, want hij had nog een feestje tegoed, maar dat is een ander verhaal 🙂

Geef een reactie