Nog een maand tot de week van het bos

Nog een goede maand en het is weer de week van het bos. Zoals de laatste jaren elk jaar gaat dit gepaard met een ludieke campagne. Onder het motto ‘De Natuurhelden staan paraat’ staat de Week van het Bos dit jaar in het teken van de boswachter, en de honderden andere helden die hem of haar bijstaan om de Vlaamse natuur te doen schitteren. Van zondag 11 tot en met zondag 18 oktober kan het publiek tijdens boswandelingen, belevings- en kinderspeurtochten op ontdekking gaan ‘achter de bomen’ van het bos. Alle activiteiten zijn terug te vinden op www.weekvanhetbos.be

Altijd leuk die themawandelingen, vooral als we een hopelijk mooie nazomer krijgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s