JBC vierde een verjaardag in Planckendael

De enige echt zonnige dag deze week, en net op die dag waren we uitgenodigd in Planckendael, voor de 10de verjaardag van de collecties die Walter Van Beirendonck ontwerpt voor deze modeketen. Zulu, het ruimtewezen dat hij bedacht voor deze collecties, van de planeet Zulupapuwa, en zijn avonturen zijn al 10 jaar de rode draad door deze collecties.

image

We bezochten dus het dierenpark waar ik eindelijk Kai-Mook ontmoette (wij delen onze verjaardag!) en ook Qiyo dartelde vrolijk rond. We zagen er heel wat dieren die ze in Pairi Daiza niet hebben (en omgekeerd ook hé), waardoor beide parken elkaar op dat gebied eigenlijk mooi aanvullen.

image

image

image

Het verjaardagsfeest zelf was heerlijk: eerst mochten we genieten van een retrospectieve van de vorige collecties. Daarna werd het verjaardagslied van Zulu voorgesteld. Ten slotte mochten we de nieuwe collectie bewonderen die sinds woensdag namiddag in de JBC winkels beschikbaar is. Ik ben vooral fan van de kattentruitjes! De kinderen die de collectie presenteerden waren ongelofelijk schattig, velen van hen voor het eerst op een catwalk, een beetje verloren maar heel erg moedig.

image

image

Daarna was er uiteraard taart, en Walter Van Beirendonck mocht de kaarsjes uitblazen!

Zulupapuwa

Zulupapuwa

Zulupapuwa

Zulupapuwa

Ten slotte gingen we terug het park in, voor een zoektocht langs de dieren. Een heel fijne middag. Manon werd echter zo enthousiast dat ze een foute stap zette bij de ingang van het maki verblijf, en haar knieën bezeerde. De eerste hulppost was gelukkig paraat om het stof en grind eruit te halen.

image

En nog één ding: dit jaar is er voor het eerst een moeder-dochter minicollectie. Dat truitje met die kat is nu toch heel erg verleidelijk… 😉

One thought on “JBC vierde een verjaardag in Planckendael

Geef een reactie