Het eerste tandartsbezoek

Nu haar eerste tandje uitgevallen is zijn we met Manon voor het eerst naar de tandarts op controle geweest. Ikzelf vreesde voor een gaatje, dus we gingen samen. Om te vermijden dat ze bij het behandelen van een gaatje bang zou worden was Manon eerst aan de beurt. Ze toonde trots haar missende tandje en liet de tandarts haar tand-te-veel bewonderen. Ze heeft namelijk 5 snijtandjes onderaan. Daarom ook dat een regelmatige controle nu aangewezen is: we hebben nog geen idee of er ook 5 definitieve tanden zullen komen, wat de nodige impact kan hebben in een mond.

Ze zat heel flink alleen in de grote stoel, deed haar mondje netjes open en kreeg een goed tandjesrapport! Omdat ze zo flink was geweest kreeg ze ook een heuse prinsessen tandenborsten van de tandarts!

Daarna was het mijn beurt. Gelukkig bleek mijn tandpijn vals alarm na een zeer grondige controle. Andere tandpasta zou een oplossing kunnen bieden.

En zo hebben we weer een grote stap gezet met onze kleine meid. De tandarts voelde ook dat het volgende tandje ook al begint los te staan. Manon stond letterlijk te blinken.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s