Lap hé!

In april was er een prachtige Disneyland promotie via Vente Exclusive. Ik sprong erop, boekte een kamer voor ons hele gezin en huppekee.

Vergat ik toch wel maaltijdvouchers te bestellen zeker. Niet erg dacht ik: op de site van Disneyland staat er aangeduid dat je ten allen tijde de vouchers nog aan je boeking kunt toevoegen tot een paar weken voor je aankomst.

Een paar weken voor aankomst word ik eraan herinnerd om tijdig het restaurant te boeken, en probeer ik eerst mijn vouchers nog te pakken te krijgen. Eerst bij Disneyland zelf. Die kunnen niet helpen, want de boeking gebeurde via een derde partij. Beetje vreemd dat die echt niets kunnen zien, maar ja, Vente Exclusive dan maar contacteren. Zij kunnen echter niet helpen: de vouchers konden alleen geboekt worden tijdens de duur van de actie. Mijn bestelling is wel zichtbaar in hun systeem maar daar houdt het op.

Rondgebeld, letterlijk halve uren on hold gehouden bij verschillende helpdesken maar het resultaat blijft dus hetzelfde: geen maaltijdvouchers meer te krijgen want niemand heeft nog toegang tot mijn boeking.

Sta mij toe dat ik toch een beetje bang ben voor de aankomst, aangezien niemand bij Disney de boeking zelfs nog maar ziet…

Intussen wel restaurant apart gereserveerd, want dat is blijkbaar ook zottekes tegenwoordig.

Meh.

Geef een reactie